PADDLA MED OSS

Pris

150kr/h

500kr/dygn

800kr/helg

Det som ingår är SUP, väska, pump och Padel

Boka nedan via mail eller ring oss på 0702004843

 

FÖRETAGSEVENT

Vill ni tillsammans göra ett event där ni hyr SUP bärdor är det bara att kontakta oss så löser vi offert för detta.

Vad är SUP

En sport för alla

 

SUP – Stand Up Paddleboarding – är en vattenbrädsport där man står på en surfbräda och paddlar med en enbladig paddel. Den här typen av paddling härstammar ursprungligen från Hawaii och har de senaste 15 åren vuxit explosionsartat i hela världen. Vi på StandUpPaddleboard har paddlat SUP sedan 2006 och haft lyckan att få följa sportens utveckling i Sverige och världen år efter år.

Det som utmärker SUP-paddling är enkelheten. Det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är eller hur stor eller liten du är – alla kan paddla SUP. Dessutom behöver du inte så mycket utrustning för att paddla SUP vilket gör det enkelt att paddla var du än befinner dig. Det enda du behöver är en bräda, en paddel och en leash.


Så fort man som paddlare blivit bekväm på sin SUP kan man även börja leta sig vidare till olika typer av vatten och vattendrag. Att paddla SUP på en spegelblank insjö är en helt annan upplevelse än att paddla längs med en sandstrand, i en slingrig å eller på öppet hav. I olika vatten får du som paddlare helt olika paddlingsupplevelser vilket både gör SUP till en väldigt mångsidig och spännande sport.

Träning för hela kroppen

Att paddla SUP är också otroligt bra träning för hela kroppen – oavsett om du paddling för rekreation, avkoppling, lek eller motion. När du paddlar SUP använder du hela kroppen och utmanar din styrka, din kondition och din balans samtidigt. Allt ifrån de stora muskelgrupperna i ben, bål och rygg till de stabiliserande musklerna i knän, fotleder och axlar aktiveras. Tack vare vattnets dämpning blir belastningen på kroppen dessutom väldigt mjuk och skonsam.

 

Behöver du komma i kontakt med oss direkt? Ring Kim på 070 200 48 43