Välkommen till vår största tävling hittils 

Vi vill att så många så möjligt skall få prova och spela padel och det är inte alltid så lätt att lösa 4 spelsugna. Därför annordanr vi kontenuerligt americanos för dam/herr eller blandat så att det skall bli lättare att komma till spel men framförallt träffa nya människor.

Spaniecano ranking är en tävlingsform som sträcker sig från 8/9-31/4-2023 där man samlar poäng under året genom att deltaga i våra americanos och seriespel.  De 16 bästa spelarena i både dam och herr går vidare till ett slutspel som är under 2 helger i maj. Man kan alltås ligga på 16e plats inför slutspel och ändå vinna resan. Man möter enbart dem i sin egen rakningnivå. 

Tabellen uppdateras varje efter varje Spaniecano så att man kan ha koll på var man ligger.

Tar man hem detta så får man finna sig i och åka till spanien under en weekend och träna och äta padel, helt gratis givetvis. Värde 10 000kr. Det kommer även vara löpande priser under tävlingens gång.

Poängtabellen har ni nedanå

Bilder från våra tidigare resor 

Så här fungerar det

Hur funkar det

Du anmäler dig de gånger du kan. Det kommer att finnas en ranking för damer och en för herrar och du spelar i en rankingliga som varar i fram tills april. Vid april kommer det bara en turnering där dem 16 spelarna med mest poäng kommer göra upp i en turnering med priser …… Samt kommer det varje månad att lottas ut 500kr i speltid för alla deltagare.

Poäng

- Varje ny spelare erhåller 1 500 poäng. Vinst ger +25p, oavgjort ger +5p och förlust ger -15p.

Varje gång du spelar Ranking Padel kör du 3 matcher à 30-40 minuter. Du hamnar på en bana med andra spelare som har så nära rankingpoäng som du själv. Du stannar på samma bana hela eventet och alla möter alla på banan, dvs 3 matcher där alla snurrar likt Americano. Rankingen ser ni nedan.


Slutspel

Under 2 helger i maj har vi slutspel för dam och herr där det avgörs vilka 2 som får åka till spanien och ha det gott några dagar. Datum för detta återkommer vi med i god tid.

Sök efter Markaryds Padelcenter

https://padelboard.app/club_ranking/52432